Покажи данните на салона

гр.София, Люлин 6 , бл.601, бул. Джавахарлал Неру
+359888971157
09:00-20:00 ч.
Паркинг
Детски кът
ДецаМъжеЖени

Нашите служители

Beauty Advisor
Beauty Advisor
Солна стая/Масаж/Оформяне на тяло

Другите за нас

QnZar
HERBALIFE

Център по Халотерапия Биохелт

Халотерапията дава възможност за превантивно лечение на дихателни заболявания, чрез вдишване на въздух обогатен със суха сол (аерозол от сух натриев хлорид), който естествено се намира в подземните солни мини. Аерозолът има специфични и уникални свойства за профилактика и лечение на различни заболявания на дихателните пътища и на кожата, както подпомага и нервната система.

Съвременна солна терапия

За оползотворяване на ползите от естествените солни мини върху човешкия организъм, технологията трябва да направи нещо повече от това просто да генерира аерозол от суха сол. Халогенераторите трябва постоянно да следят и поддържат оптимални нива на активен аерозол в солната стая, за да се постигнат условията в солните пещери.

Концентрацията на сухия аерозол трябва да бъде в границите между 1 и 20 мг/куб. м. Размерът на малките солни частици, които се разпръскват от халогенератора, е много важен. За да бъде терапевтична халотерапията, тези микро солни частици, трябва да бъдат прецизно разбити до правилния размер.

Как въздейства Халотерапията?

Солните стаи са изградени, така че да предлагат антибактериална среда. Вдишването на сухия аерозол втечнява секретите и изпълва клетките с полезни, отрицателни йони, като по този начин подобрява белодробната функция на човешкия организъм.

Халотерапията може да се ползва от пациенти от всички възрасти. Провеждането на пълната сесия от 10-20 процедури ще подобри дихателната Ви система, ще окаже благотворно влияние  върху кожата и нервната Ви система, ще подобри имунната Ви система, като я направи по-устойчива на инфекциозни заболявания.

Запишете удобен за вас час, като изберете една или повече услуги, като поставите отметка на услугата

След като сте избрали услугите, можете да промените при кой от нашите служители искате да се запишите в зависимост от избраните услуги, като поставите отметка на съответния служител.

Нашите услуги

Козметични услуги

Козметични услуги

Терапии за лице
20мин
45,00 лв
20мин
25,00 лв
Разкрасителни и спа процедури

Разкрасителни и спа процедури

Масаж
Солна терапия
60мин
50,00 лв
60мин
40,00 лв
30мин
20,00 лв

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО

Платформата www.beautyadvisor.bg е напълно безплатна за клиента и салоните (студията).

Beautyadvisor.bg  е online платформа обединяваща в едно цяло всички салони независимо в коя точка на България се намират, така че с един клик всеки един от нас да достигне желаната информация за тях.

Beautyadvisor.bg е място, на което всеки един салон може да покаже с какво е по-добър от останалите и защо клиентът да избере точно него!

Beautyadvisor.bg е и мястото за избор на най-добрите продукти за вашата коса, кожа..........