Покажи данните на салона

гр.София, Красно Село , бул. "Цар Борис" 93-95
+359894715659
10:00-19:00 ч.
12:30-17:00 ч.
Почивен ден
Паркинг
Детски кът
Домашни любимци
ЖениДеца

Нашите служители

Мирена Събева
Мирена Събева
био гримьор

Другите за нас

Jar Computers
AGLIQUE

Organic Make-Up - студио за био и минерален грим

Защото красотата не винаги изисква жертви !
Защо решихме да използваме само минерален и органик грим и продукти?
Защото това да сме красиви не трябва да е за цената на нашето здраве, нито на животните върху, които се тества козметиката. Все още има хора, които смятат,че органичният и минерален грим нямат същото покритие и дълготраен ефект като другите гримове. Това съвсем не е така, в действителност не само има идеално покритие, страхотни чисти пигменти, но и той помага с различните състояния на кожата и е чудесен дори за най-чувствителните типове кожа. За различни кожни проблеми и състояния като акне, псориазис, розацея, капиляри и т.н
“ТИ ЗАСЛУЖАВАШ
ДА СЕ ЧУВСТВАШ КРАСИВА
ДА СИЯЕШ
ОТ ВЪТРЕ И ОТ ВЪН ! “
       Д Е Ф И Н И Ц И Я  ЗА  З Д Р А В Е  И  К Р А С О Т А
Здравата красота е философия, която ни опрделя кои сме, как изглеждаме и как ни вижда света. За да бъдем и да се чувстваме наистина красиви, по траен начин, трябва да вярваме, че усилията ни си заслужават, че не е нужно да бъдем променяни.
Отнасяме се към себе си с важност; като скъпоценните същества, които сме - през цялото време.
Ние използваме козметика, за да почитаме, украсяваме и да се наслаждаваме на древната традиция - разкрасяването, като форма на грижа, за да разширим, увеличим и подредим вътрешния и външния ни Аз.
Тъй като ние уважаваме нашите тела, като избираме най-добрата безопасна, нетоксична козметика, ние едновременно подкрепяме, планетата и животните чрез етични производствени методи.
Ние имаме правото да се чувстваме красиви, живи, секси, да сияем във всяка възраст.
Ние определяме нашата самооценка.
Няма да се достигнем до красотата си докато подкрепяме компании, които печелят, като поставят в жените несигурност и вредни химикали.
СЪЗДАЙ ПРОМЯНА
Ние осъзнаваме, че като се отнасяме към себе си с повече любов, нашата енергия и демонстрация на доброта вълнуват света около нас и ние заедно ставаме катализатори за положителна промяна.
Бихме желали да ви бъдем полезни,като ви дадем подходящи насоки и съвети за вашите въпроси и проблеми. Как без да правите компромис със вашето здраве, можете да изглеждате превъзходно и най-важното да се чувствате добре в собствената си кожа.
Ние всички искаме перфектна кожа, за да се чувстваме невероятно и за да изглеждаме като най-добрата версия на себе си, без да се налага да бъдем покрити с грим. Вярваме, че жените не трябва да живеят в тенденциите, или да скриваме личностите си зад тонове грим. Нашите фондьотени са издържали всякакви тестове , те са леки ,ще издържат цял ден и нощ,не се спират пред ,сълзи ,пот а някои продукти дори вода. И в същото време са толкова безопасни ,че ако желаете можете да спортувате с тях ,та дори и да спите, ако ви се наложи да пътувате.
Ние ви предлагаме професионализъм , оставете се в нашите ръце и в тези на природата, за да подчертаем това което тя ви е дала, за да се чувствате неотразими, да се чувствате добре във собствената си кожа.
 

Запишете удобен за вас час, като изберете една или повече услуги, като поставите отметка на услугата

След като сте избрали услугите, можете да промените при кой от нашите служители искате да се запишите в зависимост от избраните услуги, като поставите отметка на съответния служител.

Нашите услуги

Грим

Грим

Грим
80мин
95,00 лв
45мин
35,00 лв
80мин
95,00 лв
60мин
45,00 лв

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО

Платформата www.beautyadvisor.bg е напълно безплатна за клиента и салоните (студията).

Beautyadvisor.bg  е online платформа обединяваща в едно цяло всички салони независимо в коя точка на България се намират, така че с един клик всеки един от нас да достигне желаната информация за тях.

Beautyadvisor.bg е място, на което всеки един салон може да покаже с какво е по-добър от останалите и защо клиентът да избере точно него!

Beautyadvisor.bg е и мястото за избор на най-добрите продукти за вашата коса, кожа..........