Виж картата

Филтри

Филтрирай по цена

Избери услуги

За кого

Жени

AGLIQUE
Астрология и Нумерология
Сортирай по:
Цена
Рейтинг
В нащия салон можете да се възползвате от услугите на маникюрист-педикюрист, бръснарски услуги, козметични услуги и грим. С лично отношение към всеки клиент. Заповядайте в BM Beauty House гр. Пловдив, ул. Братя Свещарови 11
Козметични услуги
Мъже
Жени
Рейтинг
Работно време
Понеделник-Неделя: Почивен ден
Добре дошли в рая на спокойствието и релаксацията - Релакс център APRES SKI&SWIM! Ние предлагаме уникален опит за възстановяване и освобождаване от ежедневния стрес чрез изискано съчетание от масажи, сауна, фитнес , естетични процедури и плувен басейн с размери 22м/8м. Нашият спа център е създаден, за да предложи на нашите гости неповторимо преживяване от пълноценно релаксиращи процедури. Отдайте се на изкушението на нашите масажи, които се изпълняват от опитни терапевти, способни да възстановят баланса между тялото и душата ви. Насладете се на топлата обятия на нашата сауна, където температурата се покачва, за да разтопи напрежението ви и да ви отведе в свят на блаженство. За тези, които ценят изискаността и красотата, предлагаме естетични процедури, изпълнявани от опитни специалисти, които се грижат за вашата външна и вътрешна красота. В Релакс център APRES SKI&SWIM вярваме, че хармонията на тялото и душата ви е ключът към истинско благополучие. На завършек, се потопете в нашия просторен плувен басейн с размери 22м/8м, където температурата на водата е настроена между 27-29°, предоставяйки ви идеалната среда за освежаващо плуване и пълно релаксиране. Релакс център APRES SKI&SWIM е вашето убежище от суетата на ежедневието. Позволете ни да създадем уникално преживяване от релаксация и възстановяване, където вашето тяло и душа ще се потопят в безгрижието на истинската хармония.
Козметични услуги
Мъже
Жени
Рейтинг
Работно време
Понеделник-Неделя: 10:00-20:00 ч.
Паркинг
Детски кът

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО

Платформата www.beautyadvisor.bg е напълно безплатна за клиента и салоните (студията).

Beautyadvisor.bg  е online платформа обединяваща в едно цяло всички салони независимо в коя точка на България се намират, така че с един клик всеки един от нас да достигне желаната информация за тях.

Beautyadvisor.bg е място, на което всеки един салон може да покаже с какво е по-добър от останалите и защо клиентът да избере точно него!

Beautyadvisor.bg е и мястото за избор на най-добрите продукти за вашата коса, кожа..........

 

 

x