Покажи данните на салона

гр.София, Надежда 1 , ул. Христо Силянов 77
+359888971157
09:00-20:00 ч.
Паркинг
Детски кът
ДецаМъжеЖени

Нашите служители

Beauty Advisor
Beauty Advisor

Другите за нас

Jar Computers
HERBALIFE

Солна Стая Надежда

Халотерапия - Солна терапия

Названието на тази терапия идва от старогръцката дума halos, което означава сол. Халотерапията е метод за лечение, при който клиентите влизат в солни пещери или изкуствено създадени солни стаи и престояват там за определен период от време. Стените и пода на всяка стая са покрити с природна сол. Стаите разплагат с халогенератор, който  впръсква сух аерозолен натриев хлорид. По този начин стаята симулира микроклиматът на естествена солна пещера и помага за лечение на респираторни и кожни състояния.

Халотерапията е най-добрия начин за поддържане на здрава дихателна система, както и за намаляване от риска на простуда и грип. Халотерапията действа като метод на почистване и пречистване на дихателните пътища и белите дробове. Почиства белите ви дробове от нежеланите частици. Отваря запушените дихателни пътища като едновременно „работи“ заедно с имунната система, за да стимулира, повиши и подобри белодробния капацитет. Халотерапията е безболезнен метод на лечение, който не използва вредни за здравето химикали и е 100% натурален! Почистете белите си дробове!

Запишете удобен за вас час, като изберете една или повече услуги, като поставите отметка на услугата

След като сте избрали услугите, можете да промените при кой от нашите служители искате да се запишите в зависимост от избраните услуги, като поставите отметка на съответния служител.

Нашите услуги

Разкрасителни и спа процедури

Разкрасителни и спа процедури

Солна терапия
40мин
20,00 лв
20мин
10,00 лв

Нашите сертификати

Сертификат
Сертификат

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО

Платформата www.beautyadvisor.bg е напълно безплатна за клиента и салоните (студията).

Beautyadvisor.bg  е online платформа обединяваща в едно цяло всички салони независимо в коя точка на България се намират, така че с един клик всеки един от нас да достигне желаната информация за тях.

Beautyadvisor.bg е място, на което всеки един салон може да покаже с какво е по-добър от останалите и защо клиентът да избере точно него!

Beautyadvisor.bg е и мястото за избор на най-добрите продукти за вашата коса, кожа..........